Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat

pariucuviataprotv

Luni, 28 noiembrie, de la 20.30, la PRO TV, „Pariu cu viata”, serialul care a fost urmarit in fiecare seara de luni de milioane de romani, ajunge la finalul primului sezon si le-a pregatit telespectatorilor multe surprize si o rasturnare de situatie fara precedent. Suspansul creste dupa ce cinci dintre fetele din „LaLa Band” au fost rapite si duse in padure. Speriate si sub amenintarea pistolului Ioana (Alina Eremia), Anca (Cristina Ciobanasu), Sara (Sore Mihalache), Andrada (Andrada Popa) si Laura ( Monica Odagiu) traiesc sub teroarea ca nu-i vor mai revedea pe cei dragi.

Actiunea continua si, dupa ce „LaLa Band” a revenit la formula initiala, colegii lui Andrei (Dorian Popa) si ai Ioanei (Alina Eremia) isi doresc ca acestia doi sa se impace asa ca pun la cale o mica surpriza. Incercuiti de colegii lor, apropiati de dansul acestora si de acordurile piesei „Summer Nights”, Ioana si Andrei vor avea parte de un moment special.
Pentru acest episod si pentru momentul romantic dintre cei doi protagonisti ai serialului a fost scrisa balada „Who Cares”, compusa de Ionut Radu si interpretata, in premiera, de Alina si Dorian. Filmarile pentru acest moment au fost pline de emotie, mai ales pentru cei doi.

„A fost un moment foarte important pentru Ioana. Si plin de o emotie pe care am simtit-o in suflet. Si-a pus toata inima si toate sentimentele in interpretarea piesei compusa de Andrei pentru ei doi”, spune Alina.

„Chiar daca Ioana este suparata pe el, Andrei este foarte fericit ca poate canta alaturi de fata de care s-a indragostit si careia si-ar dori sa-i compuna piese o viata intreaga”
, completeaza Dorian.

Luni seara, de la 17.45, la Happy Hour, Alina Eremia si Dorian Popa sunt invitatii lui Catalin Maruta, acolo unde vor interpreta in premiera piesa „Who Cares” si vor vorbi atat despre ultimul episod din primul sezon, cat si despre concertul pe care trupa LaLa Band il va sustine pe 1 decembrie. Dorian Popa dezvaluie ca luni telespectatorii vor fi martorii unei rasturnari de situatie fara precedent: „Cei de acasa vor fi cu siguranta surprinsi de modul in care se va dezvolta actiunea”, marturiseste Dorian.

Sursa: Pro TV

yim Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat gmail Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat bookmark Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat delicious Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat digg Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat myspace Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat share save 120 16 Pariu cu Viata, sezon cu final neasteptat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National