“Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr-o NOAPTE!” Becali, despre Costea si Tanase: “Vagabonzi!”

tanase-o-indoaie-pe-eleva-lui-mazare-ca-pe-oaie-crudu-face-toata-echipa-stelei-intr-o-noapte-becali-isi_1_size1

Gigi Becali se distreaza pe seama lui Tanase si a lui Mihai Costea, clientii fideli ai tabloidelor. Tanase s-a cuplat cu Madalina Pamfile, eleva de liceu care a pozat alaturi de Radu Mazare in Playboy iar Mihai Costea cu Daniela Crudu, devoratoarea de fotbalisti. Cei doi jucatori sunt considerati vagabonzi de patronul Stelei, care vrea sa ii vada asezati la casele lor.

“Nu sunt ingrijorat de eleva lui Mazare, o indoaie Tanase cum se indoaie oaia. O sa ii ajunga ei dupa cateva nopti cu Tanase.

Periculoasa e Daniela Crudu, ar putea sa faca toata echipa Stelei intr-o noapte, n-are nevoie de sa-si aduca prietenele.

Tanase si Mihai Costea sunt cei mai vagabonzi, de aia s-au cuplat cu astea, un fotbalist serios se cupleaza cu o jurnalista”,a declarat Gigi Becali.

Sursa: sport.ro

yim Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! gmail Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! bookmark Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! delicious Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! digg Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! myspace Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi! share save 120 16 Tanase o indoaie pe eleva lui Mazare ca pe OAIE! Crudu face toata echipa Stelei intr o NOAPTE! Becali, despre Costea si Tanase: Vagabonzi!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National