Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!

DSCN3913_600x600_100KB
Inceput frumos de meci pentru banateni, dupa 34 de secunde banatenii conduceau cu 8-0, dupa doua trite ale conducatorului de joc Zlatco Jovanovic si doua arucari transformate de  Bogdan Popescu. Nu numai inceputul a fost frumos, tot meciul a fost unu de calitate cu 23 de trite marcate de ambele echipe, 10 de banateni si 13 trite pentru ardeleni.  In sala C. Jude  si-au facut aparitia si 50 de suporteri sibieni, care au dominat fondul sonor doar in primele minute ale partidei, apoi fiind acoperiti de o sala intreaga de impatimiti ai baschetului banatean.
        Jucatorii timisoreni au trecut cu bine de infrangerea din meciul de Liga Balcanica de la Mornar Bar  (Muntenegru) si mai ales de cele 3 ore petrecute inzapeziti in tren si 7 ore pe drum pana la Mornar Bar, conditia fizica a jucatorilor banateni in meciul de azi fiind foarte buna.
      BC Timisoara se deplaseaza etapa viitoare pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti pentru a disputa o restanta din etapa a 12 a , apoi pe parchetul sali  C. Jude vine  vicecampioana Romaniei, Asesoft Ploiesti.
      Marcatorii banateni in meciul de azi contra celor de la Sibiu sunt:
             - Zlatko Jovanovic cu 29 pucte
             – Dominique Archie 28 puncte
             - Bogdan Popescu 19 puncte
      Pentru echipa din Sibiu cei mai buni marcatori au fost:
             – Mychal Kearse  23 puncte
             -  Kaylone Riley 22 puncte
             – Jaytornah Wisseh  si  Nikita Khartchenkov cate 18 puncte
Sorin Neamtu
yim Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!gmail Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!bookmark Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!delicious Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!digg Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!myspace Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!share save 120 16 Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!

One Response to Leii fac legea in Divizia A. GALERIE FOTO!

  1. svetlan32 says:

    Felicitari reporterului pentru reportaj si pozele facute. La mai multe si tot mai sus sa fi. Multumim.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National