Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comune

 Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comuneDeşi tocmai acesta este motivul de nemulţumire a Coreei de Nord, cele două state nu vor să renunţe la manevrele navele militare comune, informează agenţia Yonhap.

Preşedintele Barack Obama şi omologul său sud-coreean Lee Myung-Bak au decis să demareze aceste manevre de duminică. Aceste manevre se vor desfăşura în Marea Galbenă şi va fi adus şi portavionul George Washington. Cele două state nu renunţă la manevrele hotărâte dinaintea atacului de ieri pentru a sublinia forţa alianţei lor pentru securitate.

Astfel, SUA şi-a declarat întreg sprijinul pentru Coreea de Sud, care este capitalistă. Manevrele au fost stabilite după ce o torpilă lansată de nord-coreeni a doborât o corvetă sud-coreeană. Manevre similare au mai avut loc în luna iulie. Atunci acţiunile au fost mutate în Marea Japoniei deoarece China a protestat faţă de prezenţa trupelor americane între coastele sale şi ale Coreei.

Anda Deliu

Sursa foto: www.hartionline.ro

yim Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comunegmail Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comunebookmark Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comunedelicious Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comunedigg Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comunemyspace Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comuneshare save 120 16 Coreea de Sud şi SUA nu renunţă la manevrele militare comune

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National