Distractia bate superstitia la Balul Balurilor – Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto

DSCF9081

Ieri seara in clubul Heaven,  liceenii timisoreni s-au adunat sa isi aleaga cei mai frumosi colegi. Eli si George Hora au intretinut atmosfera la Balul Balurilor. Denisa Zsifkov a fost aleasa Miss Liceu 2011 in Timisoara, in timp ce locurile II si III au revenit concurentelor Eva Maria Danciu si de Roxana Rotaru. In competitie s-au inscris cei mai populari boboci desemnati de fiecare liceu. Intr-o zi de marti 13, acelasi numar de concurente au dus o lupta stransa, cu multe probe de foc pentru a combate superstitia. Au fost puse in valoare creativitatea, umorul si personalitatea fetelor.

Fetele au defilat pe scena Heaven Studio in tinute elegante si in costume de Craciunite, acestea din urma fiind create de Mircea Florea, un membru al juriului. Au trecut si printr-o proba speciala, in care fiecare s-a imbracat in costumatia carierei pe care si-o doreste pe viitor. Majoritatea au optat sa joace roluri de doctorite sau de modele.

Fetele au trecut de orice superstitie si au dovedit ca data evenimentului nu este o zi cu ghinion. Pentru cele mai norocoase castigurile au fost pe masura. Marele premiu a fost un sejur pentru 2 persoane la Hotel Soraya in Italia, iar fiecare participanta a primit un bilet Revelion 2012 pentru clubul Heaven. Asta in timp ce premiul II a fost de 700 de lei, premiul III de 500 de lei, iar premiul de participare de 200 de lei.

Juriul a fost compus din 2 mari creatori de moda – Isabel Lombardi si Mircea Florea, dar si din Miss Boboc Heaven de anul trecut, reprezentanta unei agentii de manechine Melinda Tarniceru,  reprezentanta Club management Lina Mesesan si PR-ul clubului Heaven, Cristina.

 trans Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto gmail Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto bookmark Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto delicious Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto digg Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto myspace Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto share save 120 16 Distractia bate superstitia la Balul Balurilor   Miss liceu 2011 din Marti 13. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National