Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!

img_9011

Primele masini au intrat pe autostrada Vestului azi la pranz, in urma coloanei oficiale. ”De astazi, inca 32 de kilometri de autostrada intra in circulatie in Romania. Aradenii, timisorenii si toti care intra in tara au un drum pe care pot circula in siguranta, sa nu mai avem accidente si alte probleme in aceasta zona”, a spus premierul Emil Boc.

La Arad, premierul si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu (insotiti de zeci de politicieni PDL, parlamentari si autoritati), au deschis traficului si centura rutiera in regim de autostrada a orasului de pe Mures. Aceasta lucrare nu este finalizata, iar soferii pot folosi doar doua benzi din cele patru, respectiv cate una pe fiecare sens. La primavara, atat centura cat si autostrada Arad-Timisoara, ambele parte din coridorul IV paneuropean, vor fi finalizate.

Autostrada are 32 de kilometri si a costat aproximativ 135 de milioane de euro, iar centura rutiera in regim de autostrada a Aradului are 12 kilometri si a costat 120 de milioane de euro. Costurile acestui din urma proiect au fost mari din cauza podului peste Mures si a altor podete construite pe traseu.

GALERIE FOTO:

yim Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!gmail Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!bookmark Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!delicious Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!digg Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!myspace Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!share save 120 16 Autostrada Vestului si centura Aradului au fost deschise traficului. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National