Sarbatori fericite!

mos-craciun-1

La finele anului 2011, cu ocazia sarbatorilor de iarna, colectivul de redactie al site-ului Evenimente Banatene , cu multa consideratie si neasemuit respect, va ureaza SARBATORI FERICITE! Nasterea Domnului sa va gaseasca sanatosi si plini de viata, bucurosi de realizarile ce le-ati avut, in anul ce a trecut, iubitori si tandrii cu familia si prietenii, plini de intelegere pentru toata lumea.

Mosul sa va aduca implinirea la care visam cu totii, iar anul ce vine sa va deschida multe porti spre realizarile pe care si le doreste fiecare. Cu aceiasi netarmurita credinta ca veti fi alaturi de noi, cititori si colaboratori fideli ai site-ului, traind cu speranta in vremuri mai bune, linistite si imbelsugate.

Domnul Iisus sa va gaseasca liberi si puternici. Craciun fericit si La multi ani.

Director Adjunct

Marius I. Patruica

yim Sarbatori fericite!gmail Sarbatori fericite!bookmark Sarbatori fericite!delicious Sarbatori fericite!digg Sarbatori fericite!myspace Sarbatori fericite!share save 120 16 Sarbatori fericite!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National