UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)

ralucaboancacabinet

Dupa ce in nenumarate randuri si-a incantat admiratorii cu frumusetea sanilor, Raluca Boanca ne arata ca nu doar marimea bustului e importanta, ci si frumusetea unui zambet. Astfel timisoreanca, este una din cele mai “curtate” vedete ale vestului tarii de catre marile clinici de estetica dentara. Asa a facut si unul din cabinetele orasului de pe Bega,  Smile City, situate pe str. Ardealului nr. 79, contractand-o pe timisoreanca pentru un plus de imagine.

Cabinetul Smile City este unul dintre putinele cabinete de profil din Timisoara ce ofera servicii 24/7.

yim UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)gmail UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)bookmark UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)delicious UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)digg UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)myspace UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)share save 120 16 UN NOU CONTRACT DE IMAGINE PENTRU RALUCA BOANCA (P)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National