Într-un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbrate

tigari Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbratePoliţiştii timişeni, în urma unor activităţi specifice, au depistat un autotractor în care erau ascunse, sub blocuri de ceramică, 20.160 pachete de ţigări netimbrate, fără acte de provenienţă.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier, Poliţia Municipiului Lugoj, împreună cu lucrători din cadrul SJIPI Timiş, în data de 25.11.2010, în jurul orelor 18.30, pe raza localităţii Coşteiu, judeţul Timiş, a fost oprit în trafic un autotractor cu remorcă.

Conducătorul auto Tomislav G., de 35 ani, din localitatea Becej a susţinut faptul că transportă cantitatea de 6400 blocuri ceramice, importate de o societate comercială din Timişoara.

În urma controlului efectuat asupra autotractorului, s-a constatat faptul că, sub ceramică şi în locuri special amenajate, a fost ascunsă cantitatea de 20.160 pachete de ţigări netimbrate ( 403.200 ţigarete ), în valoare de 161.280 lei.

Despre acestea, conducătorul auto a declarat că le-a achiziţionat din Serbia, de la persoane a căror identitate nu o cunoaşte, pentru a le transporta în municipiul  Drobeta Turnu – Severin, fără a putea preciza destinatarul ţigărilor.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, fiind solicitat şi sprijinul Gărzii Financiare Timiş pentru luarea măsurilor legale.

Totodată, autotractorul mai sus menţionat, împreuna cu remorca, a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor asiguratorii conform dispoziţiilor procurorului de caz.

În baza art. 7 din Legea 39/2003, s-a procedat la declinarea competenţei de soluţionare a dosarului către DIICOT Timişoara pentru a efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 296 ind. 1 din Legea 571/2003 si art. 270, alin.3 din Legea 86/2006, fata de persoana în cauză.

yim Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbrategmail Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbratebookmark Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbratedelicious Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbratedigg Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbratemyspace Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbrateshare save 120 16 Într un tir ce transporta blocuri ceramice poliţiştii au găsit peste 20.000 de pachete de ţigări netimbrate

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National