Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!

IMG_7530

Nici nu au trecut bine sarbatorile ca studentii timisoreni sunt pusi pe distractie. O seara plina de emotie si distractie a avut loc joi seara in Club Madness unde cateva sute de timisoreni, studenti si nu numai, s-au adunat pentru a intampina boboteaza. Pe ritmuri bine alese, studentele au incins atmosfera alaturi de cei mai buni dj din orasul de pe Bega.

Shot-urile din partea casei si tinerii pusi pe distractie au facut ca petrecerea sa continue pana inspre orele diminetii.

yim Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!gmail Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!bookmark Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!delicious Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!digg Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!myspace Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!share save 120 16 Nebunia de joi in Club Madness! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National