Razie in Timisoara – Politia in actiune !

radar2

Azi noapte in intervalul orar 22.00-06.00 politistii rutieri impreuna cu cei din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, au actionat pentru depistarea conducatorilor auto care circula pe drumurile publice dupa ce au consumat bauturi alcoolice sau substante psihotrope.Una din cele mai importante cauze de producere a accidentelor rutiere este consumul de alcool sau substante psihotrope. Soferii care conduc sub efectul acestora trebuie sa stie ca risca inchisoarea de la 1 la 5 ani, aceasta fiind sanctiunea prevazuta de O.U.G. 195/2002, iar permisul este retinut fara drept de circulatie pe durata cercetarilor.


In cursul noptii de vineri spre sambata, politistii au organizat mai multe filtre pe raza municipiului Timisoara, ocazie cu care au verificat aproximativ 500 de autovehicule fiind intocmite 65 de procese verbale de constatare a contraventiei, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare si au fost intocmite 5 dosare de cercetare penala fata de conducatorii auto care au fost depistati circuland pe drumurile publice desi consumasera bauturi alcoolice peste limita legala fiind retinute totodata si 8 permise de conducere din aceeasi cauza.

De asemenea au fost identificaţi trei conducători auto care aveau un comportament neadecvat iar în urma testării cu aparatul de depistare a substanţelor psihotrope rezultatul a fost pozitiv.

Poliţiştii vor continua aceste acţiuni şi în perioada următoare!

yim Razie in Timisoara   Politia in actiune !gmail Razie in Timisoara   Politia in actiune !bookmark Razie in Timisoara   Politia in actiune !delicious Razie in Timisoara   Politia in actiune !digg Razie in Timisoara   Politia in actiune !myspace Razie in Timisoara   Politia in actiune !share save 120 16 Razie in Timisoara   Politia in actiune !

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National