Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!

ralucaboanca-7-300x200

Desi abia a intrat in clasamentul celor mai frumoase femei din lume, timisoreanca, le-a depasit in preferintelor cititorilor revistei FHM pe Daniela Crudu, Marina Dina, Cristina Rus , dar si pe divele Christina Aguilera, Nicole Scherzinger, Cameron Diaz, Monica Bellucci si Halle Berry.

“Sincer, fara a fi acuzata de falsa modestie din partea gurilor care nu se pot astupa, este mult peste asteptariile mele! Includerea in acest top reprezinta destul de mult pentru mine, pentru ca totusi este un loc oarecum nu codas, ci destul de fruntas, printe nume mari. Ce poate sa reprezinte decat multa mandrie?! Oamenii de obicei nu stiu care este adevarata lor valoare, de aceea uneori e bine si ca restul lumii sa iti arate. Sunt unii care te apreciaza la adevarata valoare, alti nu, asa ca tin sa le multumesc celor care m-au votat pentru aprecierea pe care mi-au dat-o, pentru ca datorita lor sunt in acest top!”, a declarat Raluca Boanca.

Frumoasa bruneta a fost protagonista unui pictorial topless “mascat”, pentru FHM, insa sustine ca ii este rusine sa pozeze nud pentru Playboy, din cauza parintilor ei si ai iubitului.

GALERIE FOTO:

yim Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!gmail Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!bookmark Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!delicious Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!digg Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!myspace Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!share save 120 16 Fata lunii februarie! Fotomodelul si ziarista Raluca Boanca ocupa locul 65 in topul celor mai sexy femei din lume realizat de FHM. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National