Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda

tigari

Politistii de la Punctul de Trecere a Frontierei Moravita impreuna cu lucratorii vamali au depistat ieri un barbat care a incercat sa introduca ilegal in Romania 2.000 de pachete de tigari in valoare de 1.720 lei, ascunse in autoturism, in locuri special amenajate.


In data de 17.01.2012, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravita, s-a prezentat pentru a intra in Romania, Petru T. in varsta de 36 de ani, din Judetul Timis. In timpul efectuarii formalitatilor de frontiera, politisti au avut avut suspiciuni cu privire la faptul ca barbatul transporta cu autoturismul tigari, motiv pentru care a procedat la efectuarea unui control amanuntit.

Au fost descoperite si nedeclarate, in usile autoturismului, in spatarele scaunelor si in locuri special amenajate la motor si sub portbagajul masinii 2.000 pachete de tigari, marca “Fast”, in valoare de 1.720 lei, fabricate in Serbia.

In comformitate cu prevederile legale, Autoritatea Vamala a dispus ridicarea intregii cantitati de tigari si a autoturismului in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu suma de 7000 Lei.

yim Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda gmail Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda bookmark Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda delicious Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda digg Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda myspace Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda share save 120 16 Autoturism depistat in Vama Moravita cu tigari de contrabanda

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National