Nu primiţi pe oricine în bloc

 Nu primiţi pe oricine în blocPoliţiştii au constat că timişorenii le ignoră sfaturile privind siguranţa propriilor locuinţe. Foarte multe scări de bloc au interfon şi yală degeaba deoarece orice străin poate intra foarte uşor în imobile.

Inspectoratul de Poliţie Timiş a demarat o campanie pentru informare cetăţenilor, intitulată “Un plus de siguranţă”. Campania a demarat la începutul acestei luni, dar, din păcate, s-a constatat că oamenii nu îşi iau suficiente măsuri de precauţie când vine vorba de propria locuinţă. Astfel, deşi majoritatea blocurilor din Timişoara au montate interfoane la fiecare scară de bloc, de foarte multe ori uşa stă deschisă pe timpul zilei. O altă problemă este că cetăţenii permit foarte uşor accesul oricui în scările de bloc, fără a pune prea multe întrebări dacă interfonul sună.

Poliţiştii atrag atenţia tuturor timişorenilor să folosească în mod corespunzător interfoanele, să schimbe orice yală de la intrare dacă se strică, să nu lase noapte ferestrele deschise dacă locuiesc la parter şi să nu lipească sub orice formă afişe pe uşă prin care menţionează perioada pentru care pleacă în concedii. ªi, desigur, renunţarea la principiul nesănătos, “Nu mi se va întâmpla tocmai mie”.

Anda Deliu

Sursa foto: www.ziaruldeastazi.ro

yim Nu primiţi pe oricine în blocgmail Nu primiţi pe oricine în blocbookmark Nu primiţi pe oricine în blocdelicious Nu primiţi pe oricine în blocdigg Nu primiţi pe oricine în blocmyspace Nu primiţi pe oricine în blocshare save 120 16 Nu primiţi pe oricine în bloc

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National