Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!

400017_292964750760843_100001419622116_881637_1836123366_n

Un meci frumos  si foarte disputat intre Politehnica Timisoara si HCM Costanta. Daca in Serbia se desfasoara Campionatul European de Handbal Masculin, de unde Nationala noastra lipseste din pacate, la Timisoara putem spune ca azi s-a jucat un meci de la campionatul european, din prisma jocului foarte tare jucat de ambele echipe. S-a pus accent foarte mult pe aparare, scorul la pauza fiind 5-9  pentru Marinarii.


Dupa pauza tot Marinarii inscriu primi dar banatenii au oferit o replica frumoasa si au inscris de 4 ori consecutiv fara sa primeasca nici un gol, dupa care bara  portii aparate de Popescu s-a opus egalarii. Experenta din cupele europene a Costantei s-a vazut in meciul de azi, controland partida pana in minutul 50. Timisoreni au alergat dupa egalare si puteau sa o faca daca cavaleri imbracati azi in rosu (arbitri) nu acordau un 7 metri vazut doar de ei in ultimile 30 de secunde ale jocului. Toma a transformat si castigatoarea  se cunostea, scor final 19-21 pentru Campioana Romaniei HCM Costanta.
La remarcati putem trece Portarul banatenilor Milan Djuricin cu 21 de interventii, Fenici cu 6 goluri si Stan cu 5 goluri din tabara Timisorenilor. De la HCM toma 7 goluri (5 din aruncarii de la 7 metri) si Csepreghi 5 goluri.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO

yim   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!gmail   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!bookmark   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!delicious   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!digg   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!myspace   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!share save 120 16   Aproape de o mare surpriza. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National