SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKY’S – DESPRE MINUNEA DIN COMPLEX

porkisevenimentebanatene (12)

De luni până duminică, celebrul local din Complexul Studențesc este centrul distracției în orașul de pe Bega. Fie că e PORKY’S MANIA cu D.Jay DaS@!nt sau VIDEO RETRO PARTY cu Flow, ori STUDENT POWER NIGHT by MC Mario X sau chiar seară specială cu invitați precum Emil Lassaria, locația e plină mai mereu. Am vizitat Porky’s în trei seri diferite, în care nu au fost evenimente speciale: marți, joi și sâmbătă. Locația a fost plină mai mereu, studenții (dar nu numai) fiind vioara întâi a distracției. “Sus pe mese, sus pe scaune, sus pe bar” îi îndeamnă DaS@!nt, “studenții, în noaptea asta mai nebuni ca niciodată”, cum spune Mario X sau cu muzica și scratchurile irezistibile ale lui Flow, distracția este la ea acasă.

Al cui este meritul? De mai bine de un an, de la deschidere, când nimeni nu știa ce înseamnă sau unde e situat pubul, cei de la DaSaint Events s-au ocupat zi și noapte de PR, promovare, de evenimente și nu s-au lăsat până nu au umplut Porky’s aproape seară de seară. De la concerte precum ROA, VIȚA DE VIE, ELI, MARK & GEORGE HORA, JUKEBOX, până la invitați speciali gen EMIL LASSARIA, DJ OPTICK (și mai urmează), în 95% din seri locația a fost plină. Specialiștii în domeniu sunt de părere că este un procentaj mai mult decât excelent, niciun alt club sau pub nemaiavând atât de multe seri constante cu atâta înghesuială. „Nu este nicio minune, este rodul unei munci a tuturor. În orice locație contează orice angajat, începând cu patronul care trebuie să aibă capacitatea să gândească în așa încât să-i privească pe toți angajații ca fiind oameni mai importanți decît el, chiar dacă el este cel care investește să fie conștient că angajații sunt cei care îi aduc profitul. Foarte mult contează atmosfera, de la muzică, servire, comportament, omul dacă se simte bine revine sau face o reclamă.

Consider că la început trebuie să investești puternic în reclamă, până îți merge. Când îți merge, trebuie să faci și atunci reclamă, dar altfel, nu dezvăluim secretele meseriei. Atât timp cât reușești să gestionezi cum trebuie totul, inevitabilele certuri între angajați intervenite cel mai probabil din cauza oboselii totul va funcționa. Secretul și cheia succesului stau în lucruri mai mult decât simple: dacă totul merge, nu încerca să strici totul și întotdeauna lasă-i pe cei pe care i-ai angajat să facă exact ceea ce au făcut până acum, nu încerca să intervii (tu, ca patron sau managerul) cu idei proprii sau preluate de așa zișii sfătuitori care întotdeauna se vor găsi prin preajma ta pentru că e posibil să strici totul”, ne spune “creierul” acestei “operațiuni”, Dorian Zillich, manager general al DaSaint Events.

Minunea din Complex, Porky’s, continuă cu evenimentele “atâta timp cât suntem lăsați să le facem după buna noastră credință, așa ca până acum. Avem contract până la finele anului 2012, dar știți cum e în România, nu se respectă contractele mereu, această cultură nu o avem încă deprinsă din societățile sănătoase de dincolo și parcă pe majoritatea nici nu-i interesează să aibă contracte semnate sau pe care să le respecte”, mai spune Zillich. “Ce se întâmplă dacă nu se mai respectă munca noastră, dacă vor începe frecușurile? Ne vom respecta contractul până la capăt, pentru că nu avem nicio intenție să dăm cu picioarele la ceva ceea s-a creat îmăreună, dar în mare cu meritul nostru exclusiv, dar nu se va întâmpla, pentru că oamenii de acolo cred că sunt conștienți că dacă nu vom mai fi noi acolo, vom fi în altă parte, iar oamenii încet-încet ne vor urma. Nu suntem doar la Porky’s, mai avem o locație în Piața Unirii de care ne ocupăm, însă programul muzical și de evenimente nu seamănă și nu concură Porky’s în niciun fel. Noi suntem mulțumiți de ambele colaborări și ne bucurăm că din ce mai multă lume intră pe site, pe www.dasaintevents.ro ca să afle evenimentele care urmează, pentru că de la noi află direct ce se întâmplă în locațiile cu care colaborăm”, mai spune managerul DaSaint Events.

Mai jos vezi o galerie foto si video din locația Porky’s, din zilele de marți, joi și sâmbătă.

Bogdan P.

yim SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXgmail SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXbookmark SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXdelicious SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXdigg SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXmyspace SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEXshare save 120 16 SĂPTĂMÂNĂ NEBUNĂ ÎN PORKYS   DESPRE MINUNEA DIN COMPLEX

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National