PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!

slidermadness

Prima vineri seara, in care noul club Madness a fost deschis a fost si un succes; bazandu-se pe frumusetea modelelor PTK si atractia unei prezentari de lenjerie intima, tinerii au venit in numar mare in Madness Club, raspunzand invitiatiei lansate de organizatorii evenimentului, agentia de modeling PTK Image. 10 animatoare si un animator ce a realizat un spectacol de foc, au incins seara si la propriu si la figurat spectacolul fiind gustat de persoanele prezente in numar mare in club.

Distractia a inceput undeva in jurul orei 12:30, atunci cand pe scena din fata DJ-ului au aparut primele 5 animatoare. Timp de 20 de minute acestea au dansat, ridicand lumea de la mese … iar apoi celelalte 5 animatoare ale serii au continuat sa-i tina pe petrecareti in picioare. Show-ul de animatie, destul de rar intalnit in Timisoara intr-un numar atat de complex, a fost intrerupt de un alt spectacol de … foc de data aceasta.

In jurul orei 2 dimineata, cand Madness era plin de lume, manechinele agentiei PTK Image au defilat asa cum au promis: in lenjerie intima. Sub brandul Charme, prezentarea a fost un adevarat succes.

Distractia a fost sustinuta in continuare de cele 10 animatoare aduse in Madness la petrecerea modelelor si a continuat pana la cele mai mici ore ale diminetii, nu inainte insa de a fi anuntata noua imagine a PTK : Lavinia Mihnea.

Inca o demonstratie de frumusete la Timisoara, o adevarata ofensiva inaintata de provincie, impotriva capitalei, pentru a demonstra ca adevaratul potential feminin provine din Banat.

La ora 4 dimineata, in  Madness Club Timisoara era inca lume.

Bogdan P.

VIDEO:

GALERIE FOTO 1:

Foto: Denis Kappel

GALERIE FOTO 2:

Foto: Petre Nicoara

yim  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!gmail  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!bookmark  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!delicious  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!digg  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!myspace  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!share save 120 16  PTK IMAGE si 10 animatoare de top, senzatie in club madness. Seara modelelor un adevarat succes. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National