Exclusiv – Opinie

internet

Internetul a fost ( spun a fost deoarece cred sincer ca nu mai este ), unul dintre locurile de refugiu al multora dintre noi. O oaza de relaxare, pentru unii, un centru al dinamismului pentru altii, un fief al socializarii in ultimul timp. Unul dintre marile lucruri bune ale secolului XX, internetul a schimbat total si ireversibil perceptia omului asupra lumii, in general si asupra sa ca entitate bine definita, in particular.

Tocmai aici apare problema grava a imixtiuni nedorite a factorilor decizonali ai lumii noastre, din ce in ce mai globalizata, in viata privata, intima as putea spune, a fiecaruia dintre noi. Ca urmare a controlului din ce in ce mai puternic, ascuns si perfid, al unor forte ce acapareaza puterea economica si politica a lumii, trebuie sa platim cu linistea si relaxarea noastra, cu navigarea obisnuita plina de informatie, cu o parte a vietii noastre de zi cu zi.

Pacat, fiindca era un loc unde nu te simteai ingradit, erai liber sa visezi, sa calatoresti cu mintea prin locurile unde nu aveai sanse sa ajungi vreodata, liber, nesupravegheat, neingradit de oprelisti sau bariere. Sa speram ca lucrurile se vor clarifica iar utilizatorii vor reusi sa se bucure in continuare de beneficiile internetului, fara a avea sabia lui Domocles deasupra capului. Realizarile omenirii, benefice siesi trebuie sprijinite, nu oprimate, sau cel putin asta am sperat mereu. Om trai si-om vedea. Viata merge inainte.

P.I.M

yim Exclusiv   Opinie gmail Exclusiv   Opinie bookmark Exclusiv   Opinie delicious Exclusiv   Opinie digg Exclusiv   Opinie myspace Exclusiv   Opinie share save 120 16 Exclusiv   Opinie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National