HCM Poli nu a reuşit să treacă de lider

 HCM Poli nu a reuşit să treacă de liderAlb-violeţii nu au reuşit să ţină piept liderului HC Odorhei, care a învins sâmbătă cu 31-27. Timişorenii s-au prezentat bine în primele 40 de minute, dar pe final oaspeţii au reuşit să se impună, deşi nu au avut un joc strălucit.

Meciul a început destul de tensionat între cele două echipe. Arbitrii au arătat cartonaşe galbene şi de o parte şi de alta. Deşi primele goluri au fost marcate de bănăţeni, harghitenii au egalat din minutul 5, când scorul era 2-2 şi s-au menţinut aproape toată repriza la egalitate sau cu un punct în faţa elevilor lui Otto Hell.

Handbaliştii timişoreni au tras tare în primele 10 minute ale reprizei secunde şi au reuşit chiar să egaleze în minutul 12, la scorul de 20-20. Apoi, cei din Odorhei au preluat conducerea în mod vizibil, detasându-se şi la 5 puncte de gazde. Scorul final a rămas 31-27, ceea ce a produs o mare bucurie în rândurile galeriei din secuime. Suporterii lui HC Odorhei au cântat la sfârşitul meciului Imnul Þinutului Secuiesc, la fel cum fac la fiecare meci câştigat de favoriţii lor.

Cei mai buni marcatori de la HCM Poli au fost ªimicu şi Spahic, cu câte 7 reuşite. Din tabăra oaspeţilor, s-a remarcat Andrei Mihalcea, despre care antrenorul speră că va fi şi convocat la naţională. Jucătorul a avut 11 goluri marcate. El a fost urmat de Rusia, cu 6 reuşite, şi Kuzmanovski, cu 5 goluri. Din păcate, după acest meci Poli rămâne cu doar 6 puncte şi coboară pe locul 12. HC Odorhei rămâne liderul Ligii Naţionale cu 20 de puncte acumulate.

Antrenorul Otto Hell a avut câteva obiecţii legate de arbitraj. “Eu sunt foarte mulţumit de cum s-au manifestat jucătorii, dar probabil trebuie să jucăm ca o echipă campioană ca să ne putem permite să câştigăm cu o echipă de pe locurile fruntaşe ale clasamentului. Noi suntem într-o situaţie dificilă şi încercăm fiecare joc să îl atacăm cu aceeaşi seriozitate. Problema este că nu suntem lăsaţi să ne facem treaba în teren. Suntem prea dependenţi de regulile de joc. Pentru unii e valabilă o regulă, pentru alţii nu. E foarte greu, trebuie să joci aproape de perfecţiune. Echipa Odorheiului practică un joc curat, modern, dar se bazează şi ei pe şapte inşi şi, din punctul meu de vedere, au fost ţinuţi în joc“, a declarat tehnicianul timişorenilor.

Pentru imaginea clubului Odorhei este o performanţă extraordinară faptul că reuşim să terminăm anul pe locul întâi. Aceasta este cea mai importantă performanţă, chiar şi temporară, a clubului din Harghita. E nevoie de întărire echipei şi de mai multă muncă. Deocamdată, suntem în grafic. Oricum ar fi, obiectivul nostru este să ocupăm un loc care să ne permită să jucăm într-o cupă europeană, însă n-am precizat care cupă europeană. Cu cât mai sus, cu atât mai bine. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre, dar echipa e dusă în spate de şapte jucători care resimt o oboseală accentuată. L-am remarcat pe Mihalcea, sper să fie remarcat şi la nivelul echipei naţionale. Noi ne-am pregătit pentru o apărare avansată cum practică Poli în ultimul timp, dar nu am reuşit să punem în aplicare tot ce ne-am propus. Oricum, Timişoara s-a prezentat mult mai bine decât mă aşteptam“, a declarat Vlad Caba, care în trecut a evoluat şi antrenat la Timişoara.

Handbalul intră în vacanţa de iarnă până pe 12 februarie, când timişorenii vor juca în deplasare la Minaur Baia Mare.

Anda Deliu

yim HCM Poli nu a reuşit să treacă de lidergmail HCM Poli nu a reuşit să treacă de liderbookmark HCM Poli nu a reuşit să treacă de liderdelicious HCM Poli nu a reuşit să treacă de liderdigg HCM Poli nu a reuşit să treacă de lidermyspace HCM Poli nu a reuşit să treacă de lidershare save 120 16 HCM Poli nu a reuşit să treacă de lider

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National