Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februarie

horo

Afla de la Neti Sandu ce iti rezerva astrele pentru aceasta zi geroasa de februarie.

VARSATOR

O agenda incarcata, o sa vreti sa-i treceti in revista pe toti cei care v-au invitat pe la ei si e tocmai bine, c-aveti chef de plimbare.

PESTI
Se poate sa va duceti la o ceremonie, o fi ziua de nastere a cuiva sau faceti cinste la un restaurant, pentru ca ati incheiat o afacere profitabila.

BERBEC
O dovada de dragoste, de atasament din partea fiintei iubite. O sa va incarcati sufleteste, o sa va eliberati de apasarea singuratatii.

TAUR
Se poate sa intrati la cheltuiala, pentru ca va duceti la o nunta, un botez sau rezervati o masa la restaurant, deoarece se-anunta o aniversare sau o logodna.

GEMENI
O sa reveniti la sentimente mai bune in cazul unei relatii care-a traversat o perioada mai dificila si veti gasi resurse sufletesti sa mergeti mai departe.

RAC
Cel mai probabil, o sa renuntati la ideea de a va intalni cu niste amici ori cu niste rude, in oras si o sa ii invitati pe la voi.

LEU
Reuniune amicala, mergeti pe o partie de schi, intr-o sala de sport, sa jucati ceva sau sa ii sustineti din tribuna pe copii sau pe prietenii de pe teren.

FECIOARA
Se poate sa dati o fuga pana la parinti, la socri, sa le duceti ce le trebuie, sa-i ingrijiti sau poate v-asteapta cu masa, ca sunt bine, sanatosi.

BALANTA
O sa faceti o concesie, ca de obicei, sa le faceti pe plac celor pe care-i iubiti si care isi doresc altceva decat shopping si-o sa lasati mersul la cumparaturi pe alta data.

SCORPION
Poate vin niste rude sau prieteni in vizita, fie si cu treaba – pregatiti o nunta, un botez si trebuie sa va puneti de acord in toate privintele si sa stabiliti responsabilitati.

SAGETATOR
O sa le faceti o petrecere-surpriza unor apropiati care sunt nascuti astazi sau maine, invitati o mana de prieteni si o sa se bucure toata lumea.

CAPRICORN
O sa scoateti, poate, ceva mai multi bani din buzunar, pentru ca veti gasi un lucru util pentru casa ori poate ca aveti de cumparat un cadou, ca sa-i faceti o vizita unui sarbatorit.

Sursa: stirileprotv.ro

yim Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februariegmail Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februariebookmark Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februariedelicious Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februariedigg Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februariemyspace Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februarieshare save 120 16 Ce nativi scapa de apasarea singuratatii. Horoscopul zilei de 4 februarie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National