ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!

mire

Nunţile pot oferi multe momente amuzante sau ciudate, dar acesta este, de departe, unul dintre cele mai stranii din toate timpurile! Şi, de departe, unul dintre cele mai neplăcute!Încă din primele secunde ale întregistrării, se vede de la o poştă câ mirele nu e tocmai în apele sale.Mireasă ştie că ceva nu e în regulă cu alesul ei şi încearcă să îl îmbărbăteze cât de cât, dar e evident că nu prea reuşeşte.

Iar tânărul, după ce e clar pentru toată lumea că duce o luptă terbilă cu sine, în final clachează. Şi…. dă din el!

VIDEO:


  Sursa: libertatea.ro

yim ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!gmail ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!bookmark ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!delicious ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!digg ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!myspace ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!share save 120 16 ÎNGROZITOR! Un mire compatimit de milioane de oameni! Vezi ce a patit in timpul nuntii!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National