Iancu este interesat de Adrian Cristea

 Iancu este interesat de Adrian CristeaPatronul timişorenilor a spus aseară la GSP TV că l-ar dori pe jucătorul dinamovist în echipa sa. În replică, Cristian Borcea s spus că declaraţiile lui Iancu sunt vorbe în vânt.

Marian Iancu l-a lăudat pe “Prinţul” din ªtefan cel Mare şi a spus că oricând l-ar dori pe jucător la echipa sa. Mai mult decât atât, a spus că dacă clubul îi va face o ofertă în această iarnă, nu ar fi pentru prima dată. Borcea a preferat să fie ironic şi să spună că şi el ar putea pune presiune astfel pe Poli, spunând că vrea să cumpere jucători, doar că este de părere că nu are de unde alege.

Întrebat despre scouterii de la Chelsea prezenţi la meciul din ªtefan cel Mare, bossul bănăţenilor a fost şi el puţin ironic faţă de jucătorii lui Dinamo. “Cei de la Chelsea au venit să îi vadă pe dinamovişti, iar pe Pantilimon au venit să îl cumpere”, a declarat Iancu la GSP TV.

Anda Deliu

Sursa foto: iancu.com

yim Iancu este interesat de Adrian Cristeagmail Iancu este interesat de Adrian Cristeabookmark Iancu este interesat de Adrian Cristeadelicious Iancu este interesat de Adrian Cristeadigg Iancu este interesat de Adrian Cristeamyspace Iancu este interesat de Adrian Cristeashare save 120 16 Iancu este interesat de Adrian Cristea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National