Alb-violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!

IMG_6152_600x600_100KB
In derby-ul Banatului echipa HC Caras Severin s-a impus cu scorul de 22-18 (9-9), lasand Timisorenilor sanse minime pentru a prinde un loc de cupa europeana. In prima repriza s-a mers cap la cap, la pauza scorul pe tabela era 9-9, de la vestiare elevii lui OMER, au iesit mai decisi sa obtina victoria , si cu o agresivitate in aparare ce se intalneste numai la rugby carasenii sau aparat bine si au punctat pe contraatac.
Baietii lui Nedeljko Vuckovic nu au profitat de eliminarile  de cate 2 minute ale Resitenilor, in cele 12 minute jucate cu un om in plus Timisoreni nu au marcat nici un gol, din contra au primit 4. in primele 10 minute din repriza a doua scorul era de 6-1 pentru oaspeti, care au reusit sa ia un avantaj de 5 goluri ce a fost decisiv pana la finalul meciului.
Pentru  HCM Politehnica Timisoara, Fenici și Stan au reusit câte 4 goluri, iar Cotinghiu – 3 goluri . De partea  adversa Sebastian Pârvan a reusit 5 goluri si  Vaidasigan 4 goluri (toate din 7 metri ).

Etapa urmatoare Alb – Violetii se deplaseaza pe terenul vicecampioanei HC Odorhei, urmatorul meci de acasa al  banatenilor va fi cu rivala de moarte Dinamo pe data de 24 martie, echipa cu care Timisorenii se lupta pentru locul 8 ce duce la turneul de Cupa Romaniei.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO:

yim Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!gmail Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!bookmark Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!delicious Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!digg Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!myspace Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!share save 120 16 Alb violetii tot mai departe de cupele Europene! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National