În Timiş se conduce sub influenţa alcoolului

 În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluiNumai în acest sfârşit de săptămână poliţiştii din judeţul Timiş au depistat şase şoferi care au conduceau după ce au consumat alcool. Unul dintre şoferi a provocat un accident în apropiere de Moraviţa şi un alt şofer a lovit cu autoutilitara un aparat de măsurare apresiunii în roţi.

Primii trei şoferi care s-au urcat la volan deşi au consumat alcool au fost depistaţi în noaptea dintre 26-27 noiembrie. Primul dintre ei are 50 de ani şi este din Biled. Poliţiştii l-au prins în localitatea Pişchia. ªoferul avea 0,57 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Tot în aceeaşi noapte, oamenii legi au prind un cetăţean de 44 de ani din Giarmata conducând după ce a consumat alcool pe DJ 691. În urma verificării cu etilotestul, acesta avea o alcoolemie de 0,51 mg/l. ambilor li s-au recoltat probe de sânge şi li s-a întocmit dosar penal. Al treilea caz a fost depistat în Timişoara, lângă Secţia 4 de Poliţie. Un tânăr de 25 de ani a fost prins că a consumat alcool înainte să se urce la volan şi i s-au întocmit acte de constatare pentru fapta sa.

În noapte de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 19 ani din Moraviţa a provocat un accident pe drumul DC 181. El a pierdut controlul volanului într-o curbă, maşina a derapat şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Cei doi pasageri care mai erau în autoturism, de 19, respectiv 29 de ani, au fost răniţi uşor. ªoferul a fost verificat cu etilotestul şi avea alcoolemia de 0,68 mg/l. Poliţiştii l-au dus la spitalul din Deta pentru a-i recolta probe de sânge şi i+au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă. Tot în aceeaşi noapte, un bărbat de 31 de ani din localitatea Comloşu Mare a fost prins în Gottlob cu 0,89 mg/l de alcool pur în aerul expirat şi s-a ales şi el cu dosar penal. Tot duminică s-a produs un accident într-o benzinărie de pe strada Timişorii din Lugoj. ªoferul unei autoutilitare de 23 de ani a acroşat un aparat de măsurare a presiunii în roţi. Testele au arătat că şoferul avea 0,77 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Anda Deliu

Sursa foto: www.high-health.info

yim În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluigmail În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluibookmark În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluidelicious În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluidigg În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluimyspace În Timiş se conduce sub influenţa alcooluluishare save 120 16 În Timiş se conduce sub influenţa alcoolului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National