Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!

17martiemadnessevenimentebanatene (3)

Marti noaptea, clubul Madness a adunat laolalta studentii de la medicina, la o petrecere ce l-a avut la pupitru pe DJ Westman. Clubul i-a asteptat pe medicinisti cu oferte promotionale, menite sa declanseze distractia. Si noaptea de vineri a avut o tema speciala, amatorii de petrecere adunadu-se pentru Zumba Party. Dansul si aerobicul imbinate, au generat un show pe cinste.

Sfarsitul saptamanii i-a gasit pe petrecareti in acelasi local de distractie de pe Pestalozzi, clubul fiind arhiplin. Si cum timisorenii se intreaba tot mai frecvent, de ce Madness?! Va spunem noi, pentru ca Clubul Madness, declanseaza nebunia.

GALERIE FOTO SAMBATA 17 MARTIE

GALERIE FOTO ZUMBA NIGHT LA MADNESS

GALERIE FOTO PETRECERE LA MEDICINA:

Foto: Denis Kappel

yim Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!gmail Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!bookmark Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!delicious Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!digg Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!myspace Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!share save 120 16 Saptamana nebuna in Club Madness! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National