100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăele

CARAMITRU MALAELE TIMISOARA2

București. 18 martie 2012. Au rămas doar trei zile până la marea întâlnire cu actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, care vor urca, pe 21 martie, pe scena Filarmonicii din Timișoara, pentru un excepțional duel în versuri, moderat, la violoncel și voce, de talentatul muzician Adrian Naidin. În ultimele trei zile de vânzare a biletelor, organizatorii anunță o ofertă specială pentru pensionari și studenți: la fiecare bilet cumpărat, compania oferă în dar încă unul. 

“Am rezervat o sută de bilete special pentru studenți și pensionari, care vor fi vândute cu o reducere de 50 la sută, astfel încât toți iubitorii de teatru din Timișoara să poată participa la această întâlnire eveniment. Conceptul acestui spectacol i-a adus pentru prima oară pe aceeași scenă pe doi dintre cei mai valoroși actori ai României, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele. La primul turneu național pe care cei doi îl acceptă în această formulă, dorim să le facem un dar tuturor celor care și-ar dori să participle la acest eveniment, de ce nu, istoric. Sperăm ca oferta să aducă bucurie publicului, cu atât mai mult cu cât această întâlnire este definită de minunata muzică a unui artist considerat marea revelație a anului trecut în mediile artistice românești și internaționale, violoncelistul Adrian Naidin”, au declarat organizatorii spectacolului de la Timișoara. Spectacolul este și o ocazie de a-i ura mulți ani actorului Ion Caramitru, care a împlinit, pe 9 martie, 70 de ani. O sală întreagă l-a aniversat cu aplauze pe marele actor pe 5 Martie, la ediția specială a dialogului “Caramitru-Mălăele, cate’n lună și în stele” de la București. Biletele puse în vânzare online pentru spectacolul de la Timișoara s-au epuizat. Ultimele bilete se găsesc la agențiile Filarmonicii Banatul și cele ale Operei Naționale Române.

Spectacolul “Caramitru-Mălăele, Câte’n lună și în stele” va avea premiera la Filarmonica Banatul din Timișoara pe 21 martie, de la ora 19.00. Biletele se găsesc la agenţiile Filarmonicii Banatul şi Operei Naţionale Române din Timișoara.

Timișoara este orașul ales pentru startul celui dintâi turneu național pe care-l programează împreună doi dintre cei mai mari actori ai României, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele. După o ediție specială jucată in 5 martie cu casa închisă la București, pe 21 martie va avea loc la Timișoara premiera spectacolului-eveniment “Catamitru Mălăele, câte’n lună și în stele”, una dintre cele mai apreciate producții de la sfârșitul anului trecut. Cu eleganță sau forță, luându-i drept martori pe Topârceanu, pe Eminescu sau pe Shakespeare, Ion Caramitru îl înfruntă pentru prima data pe scenă – într-un viguros duel de vorbe – pe vulcanicul Horațiu Mălăele. Până acum, cei doi nu s-au întâlnit nici în film, nici în teatru, deși orice ar fi putut să-i lege, începând de la respectul pentru Liviu Ciulei, până la dragostea pentru poezia lui Nichita. Ion Caramitru și Horațiu Mălăele au o afinitate comună către versuri, sunt amândoi mari cercetători într-ale poeziei, un teritoriu sensibil în care se ascund multe virtuți scenice, teatrale, pe lângă multe dintre virtuțile sufletului. Doi actori care au profunzimea și experiența pentru a face din orice întâlnire una memorabilă, iar dintr-o discuţie liberă – o lecţie de teatru şi, de ce nu, o lecție de viaţă. Schimbând, în succesiuni rapide, versurile de dragoste, pe cele satirice sau umoristice, Ion Caramitru îi răspunde cu inteligență și subtilitate unui partener irezistibil în rolurile comice, impresionant în cele dramatice – Horațiu Mălăele. Duelul de vorba va fi moderat de muzicianul Adrian Naidin, ucenic al muzicianului leton Mischa Maisky și aplaudat cândva de regizorul grec Mihalis Kakogiannis. “Va fi o întâlnire între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.

ADRIAN NAIDIN: Strălucitor în partiturile clasice, ingenios și tehnic în jazz – de la genurile tradiționale, până la cele experimentale – plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, îl numără printre cei mai talentați dintre ucenicii săi. Adrian Naidin și-a sedus întotdeauna publicul cu o combinaţie de jazz, muzică de cameră şi folclor românesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumuseţe şi perfecţiune rare. Acompaniat, din când în când, cu o voce absolut incredibilă: un ambitus excepţional, un timbru de baladă românească din aceea care-ţi smulge sufletul din piept, o gradare şi un control pe care le auzi numai la marii cântăreţi de operă.

yim 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăelegmail 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăelebookmark 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăeledelicious 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăeledigg 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăelemyspace 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăeleshare save 120 16 100 de bilete cu reducere de 50 la sută pentru studenți și pensionari la marea întâlnire de la Timișoara a actorilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăele

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National