Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

pera3

60 de kilograme de peşte  au fost confiscate  de poliţiştii  de frontieră orsoveni  la un filtru organizat la intrarea in municipiul Orsova.   
Peştele era transportat în condiţii improprii şi fără ca persoana care le transporta să posede documente legale de deţinere şi transport.
În seara zilei de 18.03.2012, ora 17.00,  în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orsova au oprit pentru control, la intrarea în municipiul Orşova un autoturism Volkswagen Transporter despre al cărui  conducător auto aveau date că se ocupă cu activităţi de comercializare a peştelui fără a poseda autorizaţiile legale.
La controlul autoturismului aparţinând lui B. Lucian în vârstă de 46 ani,  din localitatea Văgiuleşti, judetul Gorj, poliţiştii de frontieră au depistat în interiorul acestuia cantitatea de 60 de kilograme de peşte din specia şalău şi plătică  transportat în condiţii improprii şi pentru care acesta nu poseda documente de provenienţă a mărfii.
pera 2 300x225 Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeniÎn urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că B. Lucian achiziţiona peştele de la pescari autorizaţi din localităţi din judeţul Caraş Severin în scopul revânzării pe raza localităţii  Motru.
Având în vedere că activitatea de comercializare ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale constitue infracţiune, poliţiştii de frontieră   i-au întocmit lui B. Lucian lucrare penală.
Cantitatea de 60  kilograme de peşte  a fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate.
Dacă va fi găsit vinovat, B. Lucian riscă o sancţiune penală cu amendă cuprinsă între 150 şi 10.000 de lei.

yim Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenigmail Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenibookmark Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenidelicious Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenidigg Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenimyspace Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţenishare save 120 16 Peşte fară documente legale de transport confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National