Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!

DSCN5352_600x600_100KB

  In premiera, la Timisoara All Star Game 2012, adica ce-i mai buni 28  baschetbalisti din toata tara s-au intalnit pe parchetul salii C.Jude din Timisoara pentru un joc intre doua echipe, NORD si SUD.
La echipa Nord au evoluat jucatori precum : Nemanja Mari, Kyndall Dykes, Titus Nicoara, Virgil Stanescu, Bogdan Popescu, Zlatko Jovanovic. De cealalata parte la echipa SUD au evoloau jucatorii precum: Octavian Popa Calota, Andrei Capusan, Catalin Burlacu  Darko Vujacic, Arvydas Cepulis Garry Galimore.
Sa amintim ca acest meci s-a jucat ca-n NBA, unde un meci dureaza 48 de minute adica  12 minute  un sfert.Meciul s-a incheiat cu victoria echipei Sudului cu scorul de 133-131.
In sala C.Jude au fost prezente nume grele din sportul romanesc precum Bogdan Stelea, Alin Bacov, Carmen Tocala, Echipa  de Handbal Masculin Politehnica Timisoara, Echipa de Baschet Feminin BC Danzio Timisoara, BC Timisoara, o parte din jucatori de la RCM Timisoara.
Castigatorul titlului la slamuri a fost nimeni altu decat romanul nostru de la Energia Rovinari Adrian Gutoaia in varsta de 22 ani. Titlul de MVP-ul meciului a mers la Catalin Burlacu (26 puncte si 11 recuperari ), jucatorul care a implinit recent varsta de 35 de ani, cel mai bun tintas de 3 puncte s-a numarat jucatorul timisorenilor de la BC Timisoara Zlatcko Jovanovic.
Timisorenii au luat cu asalt sala C.Jude pentru acest eveniment  care a fost pentru prima data in Capitala Banatului, circa 2500 de spectatori au umplut pana la refuz sala C.Jude, si au avut ce vedea din partea organizatorilor si a jucatorilor, spectacolul a fost la el acasa cum se intampla de atatea ori la Timisoara si in campionatul National de Baschet.

GALERIE FOTO:

yim Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!gmail Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!bookmark Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!delicious Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!digg Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!myspace Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!share save 120 16 Sarbatoare in Banat cu ocazia All Star Game 2012.GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National