Furturi din centre comerciale

 Furturi din centre comercialeÎn Timişoara s-au înregistrat două tentative de furt din două centre comerciale. În ambele cazuri a fost vorba despre persoane care au încercat să iasă din magazin fără să treacă pe la casele de marcat şi să achite contravaloarea mărfii.

În primul caz, un tânăr de 25 de ani din Râmnicu-Vâlcea a încercat să sustragă produse cosmetice în valoare de aproximativ 90 RON. Poliţiştii au recuperat prejudiciul în totalitate şi i-au întocmit vâlceanului dosar penal pentru furt calificat.

Alte două persoane au fost prinse pentru aceeaşi infracţiune la un alt centru comercial. O femeie de 36 de ani din localitatea Carani, judeţul Timiş, şi un bărbat de 24 de ani, din localitatea Seceani, tot din judeţul nostru, au încercat să sustragă în acelaşi mod mai multe bunuri. De data aceasta este vorba de produse cosmetice şi alimente în valoare de 450 RON. ªi ei au avut aceeaşi soarta ca şi tânărul din Vâlcea.

Anda Deliu

Sursa foto: www.zboara.eu

yim Furturi din centre comercialegmail Furturi din centre comercialebookmark Furturi din centre comercialedelicious Furturi din centre comercialedigg Furturi din centre comercialemyspace Furturi din centre comercialeshare save 120 16 Furturi din centre comerciale

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National