Emmie Rush in Porky`s Pub

emmie rush

Miercuri seara, amatorii de petreceri sunt asteptati in Porky`s Pub situat in Complex Studentesc (str. Lascar Catargiu Nr.2) cu multe shot-uri din partea casei, o petrecere plina de surprize printre care si un invitat special EMMIE RUSH. Emmie Rush a inceput sa aibe contact cu cluburile inca din 2004 cand dansul a constituit activitatea sa de baza, fiindu-i de mare ajutor pentru viitoarea alegere, tinand-o in contact permanent cu muzica.

Contactul ei direct cu meseria de dj o are in 2007 prin intermediul Radio Deea, unde invatata tehnica de a mixa si unde are o emisiune permanenta.
In 2010 a incetat activitatea de dansatoare pentru trupe celebre din tara, si a inceput sa se concentreze asupra visului de a deveni DJ.
Dorind sa aprofundeze, urmeaza scoala de DJ la MA Studio de unde si dobandeste o diploma de dj atestat.
Evenimentele in club sunt tot mai multe si astfel Emmie Rush, o prezenta electrizanta ce adopta o muzica vesela si pozitiva, face ca ea sa merite toata atentia noastra !

Bogdan P.

yim Emmie Rush in Porky`s Pubgmail Emmie Rush in Porky`s Pubbookmark Emmie Rush in Porky`s Pubdelicious Emmie Rush in Porky`s Pubdigg Emmie Rush in Porky`s Pubmyspace Emmie Rush in Porky`s Pubshare save 120 16 Emmie Rush in Porky`s Pub

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National