Noaptea se fură ziare

 Noaptea se fură ziareAzi-noapte poliţiştii au prins un om care a spart un chioşc de ziare şi reviste. Omul a profitat de ora târzie pentru a-şi încerca norocul, dar a fost prins.

Poliţiştii au observat  un chioşc de ziare cu ferestrele sparte în timp ce patrulau pe bulevardul Regele Carol. Oamenii legii au început să facă mai multe verificări în zonă.

În scurt timp, au găsit un bărbat care avea asupra sa mai multe ziare şi reviste. Omul are 37 de ani şi este din judeţul Iaşi. După ce a fost dus la secţie, bărbatul a recunoscut că el este autorul furtului. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Anda Deliu

Sursa foto: www.inpolitics.ro

yim Noaptea se fură ziaregmail Noaptea se fură ziarebookmark Noaptea se fură ziaredelicious Noaptea se fură ziaredigg Noaptea se fură ziaremyspace Noaptea se fură ziareshare save 120 16 Noaptea se fură ziare

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National