Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!

sebastiantataru

În ultima perioadă oraşul Timişoara este împânzit de însemne graffiti ilegal desenate pe domeniul public sau privat. Regia Autonomă de Transport nu a fost ocolită de acest fenomen. Oficialii regiei se confruntă tot mai des cu situaţia în care dintre patru tramvaie curăţate pe interior de graffiti trei se întorc în aceeaşi zi în depou cu însemne proaspete. Aşadar, o parte din banii municipalităţii sunt investiţi în produse costisitoare de curăţat acest tip de vopsea.

Nemulţumirile călătoriilor faţă de aceste acte de vandalism se exprimă şi în numărul crescut de reclamaţii transmise către RATT. Dorim aşadar ca pe lângă colaborarea cu instituţiile abilitate să facem un apel la spiritul civic al timişorenilor.

Punem la dispoziţie numărul de telefon 0356 803 720 unde doritorii pot semnala orice acţiune de mâzgălire cu graffiti a mijloacelor de transport în comun din parcul RATT.  Sesizările vor fi transmise imediat instituţiilor abilitate să intervină în astfel de cazuri.

yim Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!gmail Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!bookmark Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!delicious Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!digg Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!myspace Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!share save 120 16 Timişoara este împânzită de însemne graffiti ilegale!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National