Miss Martie 2012 – A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!

Miss Martie 2012 PTK IMAGE (28)

Clubul Madness Timisoara (fost Youtopia) a gazduit cea de-a treia editie a concursului de frumusete Miss Martie. Modelele agentiei PTK IMAGE au defilat in fata admiratorilor in tinute asigurate de magazinele Lili&Jones si lenjerie de la Gatta. 10 fete si-au disputat titlul de Miss Martie 2012 pentru agentia PTK Image, castigatoarea fiind Alexandra Iatan, care a fost incoronata de invingatoarea editiei precedente.

Mai jos puteti urmari o galerie foto si video.

VIDEO:
PREZENTARE MAGAZIN GATTA

PREZENTARE ROCHII UNICAT LILI&JONES

GALERIE FOTO:

yim Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!gmail Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!bookmark Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!delicious Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!digg Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!myspace Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!share save 120 16 Miss Martie 2012   A treia editie a concursului anual de frumusete! Galerie FOTO si Video!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National