PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE-AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA.

HM Arad

In data de, 5 aprilie, H&M a deschis cel de-al doisprezecelea magazin din Romania. Peste 350 de aradeni au participat la inaugurarea magazinului H&M din Atrium Mall, Arad. Primii 100 de iubitori de moda si calitate la cel mai bun pret au primit cadou un H&M FASHION CARD în valoare de 80 de lei. ”Extinderea H&M in Romania continua. Ne-am dorit inca de la intrarea noastra pe piata sa oferim cat mai multor romani posibilitatea sa achizitioneze produse H&M  astfel ca pe langa magazinul din Arad, in lunile aprilie si mai urmeaza deschiderile unitatilor din Iasi, Craiova, Braila si Suceava.” a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.

Noul magazin H&M va fi deschis zilnic, între orele 10 și 22, în Atrium Mall din Arad, localizat pe Calea Aurel Vlaicu nr.10-12. Echipa acestui magazin formată din 16 de angajați este condusa de Monica Pop, originara din Arad. In perioada de formare, echipa de la Arad beneficiaza de sprijinul colegilor din magazinele de la Bucuresti.

Pana in prezent H&M a deschis in Romania 11 magazine, dintre care 6 in Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza) si 5 in tara, in Brasov, Cluj si Timisoara, Oradea si Constanta.

yim PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. gmail PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. bookmark PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. delicious PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. digg PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. myspace PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA. share save 120 16 PESTE 350 DE ARADENI AU ASTEPTAT INAUGURAREA CELUI DE AL DOISPREZECELEA MAGAZIN H&M DIN ROMANIA.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National