ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!

DSC02871

În cadrul programului intitulat „ Şcoala altfel”, care se desfăşoară la nivelul tuturor şcolilor din România şi la care participă şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara a fost vizitată de elevii Colegiului Tehnic „ I. C. Brătianu” din Timişoara.  Cu această ocazie, tinerilor le-au fost prezentate câteva aspecte practice din activitatea jandarmilor şi au participat la un concurs de tir cu pistolul cu aer comprimat, la finalul căruia au fost acordate diplome de participare.Momentele de intervenţie antiteroristă, exerciţiul demonstrativ cu câinii din dotare şi implicarea efectivă a acestora în executarea unor procedee de autoapărare au încântat pe toţi participanţii. Vizionarea spaţiilor grupării mobile la care s-a adăugat, vizionarea unui film de scurt metraj despre modul de pregătire a jandarmilor şi prezentarea materialelor din dotare, au constituit momente interesante pentru elevi.

La finalul vizitei de azi, de la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, elevii au promis jandarmilor că la viitoarea activitate „Şcoala Altfel”, vor reveni în număr mult mai mare.

Bogdan P.

GALERIE FOTO:

yim ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!gmail ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!bookmark ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!delicious ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!digg ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!myspace ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!share save 120 16 ALTFEL, LA JANDARMI. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National