ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I-A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.

bicifurata

Odata cu venirea primaverii, biciclistii orasului de pe Bega, si-au facut simtita prezenta pe strazile Timisoarei, insa odata cu ei si hotii. Ieri, in jurul pranzului, pe cand toata lumea muncea de zor la o firma din Timisoara, unul din angajatii acesteia a fost pradat in cel mai josnic mod. I s-a furat bicicleta. S-a creat chiar si un grup pe facebook, “Pierdut, furat in Timisoara” unde puteti semnala disparitiile si ajuta la prinderea hotilor.

“Am creeat acest grup pentru ca mi s-a furat un bun, o bicicleta. Nu e mare paguba, insa repulsia fata de prostul obicei al “romanasului” de a-si atribui cu usurinta ceva ce nu ii apartine, ma face sa continui.Iar cazul meu nu este unic, aud discutii prin care diversi indivizi marturisesc ca au fost deposedati de diverse bunuri din divese locuri prin diverse metode, iar poveste lor a ramas in umbra anonimatului din lipsa de comunicare” a declarat Alex Vancu pentru Evenimente Banatene.

yim ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.gmail ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.bookmark ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.delicious ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.digg ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.myspace ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.share save 120 16 ARTISTULUI TIMISOREAN ALEX VANCU I A FOST FURATA BICICLETA DIN FATA COMPANIEI UNDE LUCREAZA.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National