Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată-l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandă

haiduc-mancare_36c1e7617e

Sărbătorile de Paşte au picat destul de greu pentru vedetele din showbizul Românesc. Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a intrat în panică. Friptura de miel, drobul, şunca şi celelalte bunătăţi l-au făcut pe timişorean să apeleze la metoda de urgenţă pentru slăbit: dieta.

Aflat în Statele Unite, unde a petrecut Paştele, designerul de bijuterii s-a urcat pe cântar şi s-a panicat când a constat că s-a cam… îngrăşat. Deşi nu arată ca şi cum ar fi luat în greutate, Haiduc spune că are nu mai puţin de 5 kilograme în plus, după sărbători. El a postat pe Facebook o fotografie în care apare cu şorţul de gât şi cu platoul cu vită cu legume în ulei de măsline, pe care intenţionează să o consume în cadrul unei diete pe care el o numeşte “miraculoasă”.
“M-am îngrăşat ca porcu’ de sărbători, am pus 5 kilograme şi am decis să trec urgent pe dieta miraculoasă: salate de crudităţi şi salate de fructe în timpul zilei, multă apă plată şi seara, la cină, vită cu legume la cuptor şi o salată de fructe exotice cu kiwi, mango şi mangostan (bogat în nutrienţi şi antioxidanţi)”, a scris Haiduc pe Facebook, care de data aceasta nu a mai folosit carnea pentru a face bijuterii, ci pentru a găti… dietetic.

Sursa: Libertatea

yim Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandăgmail Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandăbookmark Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandădelicious Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandădigg Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandămyspace Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandăshare save 120 16 Adrian Haiduc slăbeşte cu o DIETĂ MIRACULOASĂ! Iată l în rol de bucătar şi află ce alimente recomandă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National