Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!

002

In seria 1 din Liga a 5 a, s-a jucat un meci interesant intre Muresul Igris ocupanta locului 13 si Unirea Grabati ocupanta locului 4, pe hartie favorita era echipa vizitatoare datorita locului din clasament, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si calculele au fost date peste cap de echipa gazda. Dupa un joc de pase si cu un portar in mare forma (Gica) Muresul Igris a dominat partida , Sorin Cretu marcand doua goluri in patru minute.

Putem spune ca datorita jucatorului Cretu Sorin, echipa din Igris a strans ce-l putin 6 puncte in ultimile 4 meciuri, sa nu uitam ca Sorin Cretu a cochetat cu echipe din liga a 4 a .
Muresul Igris va juca etapa viitoare in deplasare intr-un derby pentru mentinerea in liga a 5 a contra echipei Vointa Sandra. Datorita acestei victorii, echipa de pe malul Muresului a urcat un loc in clasament acumuland 20 de puncte.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO:

yim Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!gmail Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!bookmark Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!delicious Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!digg Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!myspace Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!share save 120 16 Liga 5 . Surpriza pe malul Muresului! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National