Captură de 800 de pachete de ţigări netimbrate

 Captură de 800 de pachete de ţigări netimbratePoliţia a prins încă o persoană ce făcea contrabandă cu ţigări din Serbia. Valoarea pachetelor este de 3600 de RON.

Cetăţeanul care transporta ţigările a fost prins în Calea ªagului de poliţiştii de la Secţia 3 în colaborare cu cei de la Frontieră. Bărbatul are 47 de ani şi este din Lipova.

El avea o parte din cele 800 de pachete atât în interiorul autoturismului, cât şi în spaţii special amenajate din exteriorul vehiculului. Þigările aveau timbru de Serbia, dar nu pot fi comercializate la noi în ţară fără timbru românesc. Întreaga marfă a fost confiscată şi persoana este cercetată acum în stare de libertate.

Anda Deliu

yim Captură de 800 de pachete de ţigări netimbrategmail Captură de 800 de pachete de ţigări netimbratebookmark Captură de 800 de pachete de ţigări netimbratedelicious Captură de 800 de pachete de ţigări netimbratedigg Captură de 800 de pachete de ţigări netimbratemyspace Captură de 800 de pachete de ţigări netimbrateshare save 120 16 Captură de 800 de pachete de ţigări netimbrate

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National