1 mai pe Valea Cernei

DSC_0011

De la o zi marcata de manifestatii pentru drepturile muncitorilor, 1 mai a evoluat la o sarbatoare comunista, cu defilari uriase, pancarte si lozinci. In prezent, si-a pierdut caracterul festiv in majoritatea statelor si e o zi de iesit la iarba verde – cu familia si gratarul. De 1 mai, timisorenii s-au distrat ca in fiecare an in comuna Sag, incingand gratarele cu mici.


Pe Valea Cernei insa, carasenii si mehedintenii au pastrat deasemenea traditia exploatand la maxim cadrele naturale de care dispun. In Romania, 1 mai s-a transformat intr-un adevarat exod spre locurile de agrement. E ziua cand romanul, de regula, dupa ce si-a facut plinul la supermarket, isi incarca familia in masina si ia cu asalt orice petec de verdeata pentru a-si instala gratarul, umpland atmosfera de parfum de mititei si golind cateva sticle de bere.

” Ne-am saturat de hoti, sa m-auziti ca ne-am saturat de hoti, nu mai vreau sa vad nici PDL nici PSD nici PNL frate, sa vina chinezii peste noi sa mancam oua chinezesti!” – a declarat unul din cetatenii ce faceau politica pe malul Cernei.

Bogdan P.

VIDEO:

GALERIE FOTO:

yim 1 mai pe Valea Cerneigmail 1 mai pe Valea Cerneibookmark 1 mai pe Valea Cerneidelicious 1 mai pe Valea Cerneidigg 1 mai pe Valea Cerneimyspace 1 mai pe Valea Cerneishare save 120 16 1 mai pe Valea Cernei

One Response to 1 mai pe Valea Cernei

  1. MARIUS says:

    tare de tot

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National