Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlu

 Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titluSăptămâna aceasta este sărbătoare la Poli. Sâmbătă, 4 decembrie, clubul va aniversa 89 de ani de la înfiinţare, iar alb-violeţii speră să poată sărbători printr-o victorie la Bistriţa.

Poli a terminat turul campionatului la trei puncte de liderul Oţelul. Rezultatul este cu atât mai valoros cu cât Poli a rămas neînvinsă până la încheierea tuturor etapelor din tur, lucru pe care nu l-au reuşit prea multe echipe din campionatul românesc. În aceste condiţii, este firesc ca la Timişoara să existe mari speranţe că anul acesta campioana va fi din oraşul de pe Bega.

“Am terminat turul pe locul doi neînvinşi şi nu ar trebui să ne fie frică să admitem că ne gândim că am putea câştiga campionatul. Pentru mine şi pentru colegii mei, campionatul rămâne un obiectiv. Mândria şi orgoliul nostru de fotbalişti ne fac să ne gândim la momentul acesta din ce în ce mai serios la câştigarea campionatului. Până acum s-a vorbit despre titlu şi echipa nu a câştigat şi poate de asta aici a rămas o teamă de a pronunţa numele de titlu, dar eu consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlu“, a declarat fundaşul Ovidiu Burcă. Jucătorul a punctat că principalul atu al echipei este unitatea de grup care s-a instaurat în vestiar de când Cosmin Contra este antrenor. “În primul rând, suntem mult mai uniţi ca şi grup, Cosmin ne-a transmis mai multa dorinţa de a juca şi de a învinge în fiecare meci, a adus un plus de echilibru, multă energie pozitivă, mentalitate de învingător şi mult optimism“, a declarat Burca.

Nikolic: Au fost decizii ale arbitrului care au influenţat deznodământul partidei

Stefan Nikolic a vorbit despre meciul cu Dinamo şi a precizat că intrările lui Moţi i s-au părut peste limita regulamentului, deşi arbitrul nu a fost de aceeaşi părere. “Eu am fost pregătit să intru la meci ca înainte de fiecare partidă, dar am aflat că voi fi titular în ziua meciului. La televizor nu s-a putut vedea tot ce a fost pe teren. În anumite momente, au fost decizii ale arbitrului care au favorizat pe Dinamo. Moţi m-a tras de tricou de câteva ori în careu şi în fotbalul european aceste contacte se decid pentru a da penalty. La aceea fază când am scăpat tuşierul a dat offsaid, dar s-a văzut pe reluări că nu a fost. Au fost nişte decizii care au influenţat deznodământul partidei“, a spus muntenegreanul.

Anda Deliu

Sursa foto: www.adevarul.ro

yim Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlugmail Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlubookmark Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titludelicious Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titludigg Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlumyspace Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlushare save 120 16 Burcă: Consider că suntem una dintre echipele pretendente la titlu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National