Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţa

 Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu BistriţaPerioada de transferuri se apropie şi cu siguranţă ofertele lui vor lipsi pentru jucătorii alb-violeţi. Cel mai curtat de cluburile străine este portarul Costel Pantilimon, care a avut evoluţii foarte bune în ultima vreme.

Cu toate aceste, Panti rămâne concentrat la meciul de săptămâna aceasta cu Bistriţa şi a spus că abia după ultimele două meciuri oficiale din acest an va începe să se gândească la un transfer.

Deocamdată mă concentrez la meciul de la Bistriţa de sâmbătă, vorbim despre eventuale transferuri după aceste două meciuri care au mai rămas. Cel mai important e să câştigăm cele trei puncte,mai ales că în acea zi e o sărbătoare importantă pentru club. De doi ani tot apare câte ceva în presă că aş fi dorit de cluburi puternice. M-am obişnuit. Sunt conştient că doar cu evoluţii bune ale echipei putem ieşi şi individual în evidenţă” a spus goalkeeprul timişorean. Chiar dacă unii jucători ar pleca, Poli nu rămâne descoperită. Jucătorii de la Poli 2, Pătraş, Poparadu şi Popovici vin puternic din spate. “Suntem mulţi tineri care am jucat înainte la echipa a doua. Colegii m-au susţinut foarte mult“, a declarat Pătraş.

Anda Deliu

yim Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţagmail Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţabookmark Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţadelicious Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţadigg Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţamyspace Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţashare save 120 16 Pantilimon: Mă gândesc doar la meciul cu Bistriţa

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National