Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţie

 Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţieDe Ziua Naţională RATT a pus în circulaţie noile autobuze cu burduf. Vehiculele au fost introduse pe arterele cele mai circulate şi au camere de supraveghere video.

Deşi au fost prezentate acum aproape o lună la stadion, autobuzele au intrat mai greu în circulaţie. Momentan, dintre cele 30 de autobuze achiziţionate, circulă doar 15, cealaltă jumătate urmând a fi introdusă în trafic pe măsură ce autobuzele vor fi înmatriculate. Pe lângă capacitatea mare de persoane, 142, vehiculele de 18 metri lungime au şi alte facilităţi. Autobuzele au sistem de climatizare, sistem de numărare a persoanelor, sistem pentru anunţuri vocale cu amplificator, sistem de înregistrare video format din şapte camere şi ecran pentru şofer precum i două ecrane LCD pe care vor fi transmise informaţii despre rutele de transport.

Deocamdată, noile autobuze circulă pe rutele cele mai aglomerate: 33, 40, Express 7 şi 46. Cei de la RATT se gândesc şi la varianta să le introducă şi pe rutele periurbane. Astăzi a fost prezent la inaugurare şi un grup de persoane din Primărie, care a făcut un tur alături de cetăţeni. Au fost prezenţi primarul Gheorghe Ciuhandu, viceprimarii Sorin Grindeanu şi Adrian Orza, secretarul Primăriei, Ioan Cojocari, seful Direcţiei de transport a Primăriei, Culiţă Chiş precum şi Ioan Goia. Autobuzele noi Mercedes-Benz au fost achiziţionate în leasing pe o perioadă de şapte ani.

Anda Deliu

Sursa foto: www.ziuadevest.ro

yim Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţiegmail Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţiebookmark Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţiedelicious Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţiedigg Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţiemyspace Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţieshare save 120 16 Autobuzele noi, în sfârşit în circulaţie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National