Timisoara – Ploiesti – o-2 la general. GALERIE FOTO!

DSCN4034

BC Timisoara nu s-a trezit dupa KO-ul primit ieri de la Asesoft, oboseala si neputinta a fost in prim plan azi in echipa banateana. Timisorenii au pierdut si jocul al doilea si pastreaza sanse minime pentru castigarea Campionatului National de Baschet. Sala s-a umplut din nou cu o ora inainte de meci, in sala fiind prezenti si jucatorii de fotbal de la Poli, dupa ce ieri au lipsit pentru ca au avut meci la Pitesti.

SFERTUL 1:

Popescu deschide meciul cu 3 puncte, urmat de Tica care egaleaza. Ploiestiul face un partial de 0-10, ca si ieri in joc intra arbitri care nu vad ca Burlacul atinge mingea cu piciorul si in loc de posesie pentru banatenii se da greseala tehnica tot pentru ei. Prahovenilor le merge absolut tot, cu ajutorul arbitrilor oaspeti termina sfertul 1 cu scorul de 14-24.

SFERTUL 2:

Timisorenii au posesia, insa Cuic pierde posesia si Hargrove profita si marcheaza pe contraatac, copiat de Vlahovici care marcheaza de doua ori, ducand scorul la 29-42 la pauza.

SFERTUL 3:
Tot Prahovennii marcheaza un partial de 6 puncte ducand scorul la 29-48, antrenorul banatenilor cere time-out, Jovanovic marcheaza 2 cosurii consecutive, Burlacu il urmeaza, sfertul se termina 44-67.

SFERTUL 4:
Timisorenilor le trebuie o minune pentru a duce meciul ce-l putin in prelungiri,insa minunea nu vine. In acest Sfert putem nota doar spectacolul reusit de Archie care a marcat un slam peste Dzambici si Cepulis. Meciul se incheie cu victoria Asesoftului scor 65-79.
Prahovenii au prima sansa la castigarea campionatului daca castiga urmatoarele meciuri de la Brazi.

REMARCATI:
Sarovic a fost cel mai bun om de pe teren la gazde marcand 13 puncte si avand 11 recuperari, urmat de Jovanovic cu 16 puncte si Archie 14 puncte.
Cepulis a fost pionul de baza la oaspeti marcand 22 de puncte urmat de Hargrove cu 18 puncte.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO:

Foto: Sorin Neamtu

yim Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!gmail Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!bookmark Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!delicious Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!digg Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!myspace Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!share save 120 16 Timisoara  Ploiesti  o 2 la general. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National