Burlacul s-a intors acasa! (P) FOTO!

FNF_8819 l

Din ciclul intamplari cu final neasteptat, revenim acum cu cea de-a III a serie a emisiunii Burlacul care s-a incheiat cu mare cantec. Desi Burlacul reales, Sergiu Barboni a fost mai mult decat pe placul participantelor, deznodamantul a fost pe atat de furtunos pe cat de linistite se aratau apele pana spre final. Sa fi fost regie, sa fi fost rasturnare de situatie, mare ne-a fost surprinderea cand Sergiu mai ca era sa fie refuzat de cea care se batea cu atata ardoare pentru el. De ce sa le fi incurcat pe restul concurentelor? Sau producatorii emisiunii au fost atat de uimiti de alegere incat nu i-au putut lasa laolalta?


Una peste alta, intors acasa, frumosul exemplar masculin era asteptat de o multime de fete mult mai aratoase ce-I drept decat orice alegere ar fi putut face in cadrul emisiunii. Gurile targului timisorean spun ca primul loc unde a poposit a fost deja faimoasa clinica Star Clinic (fosta Art Dental Clinic-alegerea mai multor vedete autohtone ca Ilie Nastase, Mihai Leu, Gina Pistol, Adelina Pestritu, Augustin Viziru , etc.. cand vine vorba de o dantura fara gres si de curand cand vine vorba de toata estetica fetei ), unde era ..asteptat . Sa fi fost una din dsoarele prezente acolo adevarata lui alegere spre care s-a grabit ? Sau doreste sa aiba grija de zambetul care déjà l-a consacrat, avand in vedere ca este una din vedetele imagine ale celebrei clinici?..pentru ca de vreo interventie estetica nu credem ca e cazul la cel mai faimos burlac din Romania deocamdata..

GALERIE FOTO:

yim Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!gmail Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!bookmark Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!delicious Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!digg Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!myspace Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!share save 120 16 Burlacul s a intors acasa! (P) FOTO!

One Response to Burlacul s-a intors acasa! (P) FOTO!

  1. lidia says:

    Toti sunt frumosi ,si au un zambet superb ..mai putin fata din penultima poza care sta pe scaun ..urataaaaaaaaaaaaaa

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National