Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness – Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)

Afis Evenimente Madness

Gustate din plin de publicul timisorean, prezentarile de moda si mai ales prezentarea costumelor de baie, sunt la mare cautare prin cluburile de pe la noi. Vineri, 25 mai, incepand cu ora 23:30, agentia PTK IMAGE in colaborare cu clubul Madness din Timisoara, vor organiza un adevarat fashion show, un regal de frumusete cu costume de plaja, urmat de un moment artistic sustinut de artistul bucurestean DAVE STANCY.

Pret de jumatate de ceas, ochii celor prezenti se vor putea delecta cu o colectie de costume de baie, indraznete si provocatoare, lansate in premiera de magazinul Gatta si prezentate de stralucitoarele modele ale agentiei PTK IMAGE.

Bogdan P.

yim Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)gmail Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)bookmark Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)delicious Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)digg Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)myspace Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)share save 120 16 Spectacol cu modele vineri, 25 mai, in Club Madness   Prezentare de costume de baie marca Gatta! (P)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National