Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pas

60163763

Ora 14:30 In localitatea Giarmata din judetul Timis, procesul electoral a fost intrerupt, intrucat intre unul dintre candidatii la Primarie si contracandidati a izbucnit un scandal. Candidatul ii acuza pe contracandidati ca ar fi stampilat mai multe buletine de vot.

UPDATE ora 14:15 In localitatea Brestovat din judetul Timis, procesul de votare a inceput mai tarziu deoarece buletinele de vot erau incuiate intr-un dulap, iar posesorul cheilor a ajuns la sectie mai tarziu cu zece minute.

UPDATE ora 14:00 O femeie de aproximativ 70 de ani a decedat in sectia de votare din localitatea Vinga. Un echipaj SMURD ajuns la fata locului a incercat sa o resusciteze pe aceasta, insa fara reusita. Procesul electoral nu a fost intrerupt.

UPDATE ora 13:30 Un barbat din localitatea Petrila, judetul Hunedoara, suparat pe autoritati, a decis sa protesteze in incinta sectiei de votare, amenintand ca isi da foc. A pregatit un amestec inflamabil intr-o sticla, pe care l-a turnat pe el, insa nu a mai apucat sa se autoincendieze. Fortele de ordine au intervenit de urgenta. O ambulanta l-a preluat pe barbat si l-a transportat imediat la spital. Acesta nu prezinta arsuri si este in afara oricarui pericol.
UPDATE ora 11:30 Intr-o localitate de langa Timisoara, procesul de votare a fost intrerupt pentru cateva minute dupa ce unul dintre candidatii la postul de primar a sesizat faptul ca perdelele de la cabinele de vot sunt transparente.Presedintele sectiei de votare a decis sa tapeteze cu coli A4 peretii cabinelor de votare.

UPDATE ora 10:00 La sectia de votare 3 din Sacalaz, un cetatean a primit un buletin de vot gata stampilat. Stampila era pusa in dreptul unuia dintre candidatii la presedintia Consiliului Judetean. Omul a sesizat imediat comisia din sectia de votare, care a anulat respectivul buletin.
Toate cele 600 sectii de votare din judetul Timis s-au deschis in aceasta dimineata de la ora 7:00. Pana la inchiderea urnelor, la ora 21:00 peste 600.000 de persoane sunt asteptate sa-si exprime dreptul la vot.
In Timisoara au fost organizate 212 sectii de votare, in Lugoj 32, iar in celelalte orase din judet sunt deschise 57 de sectii. In satele si comunele din Timis, alegatorii au la dispozitie 288 de sectii de votare.
Sursa: Pro TV

yim Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pasgmail Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pasbookmark Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pasdelicious Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pasdigg Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pasmyspace Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu passhare save 120 16 Timisoara voteaza. Afla aici tot ce se intampla in ziua alegerilor locale pas cu pas

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National