Si la Baile Herculane s-a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.

vot7ssa

BĂILE HERCULANE – Cetăţenii din Băile Herculane şi-au făcut datoria de alegători exprimându-şi votul pentru primărie, Consiliul Local şi Judeţean, dar şi pentru preşedintele CJ. După cum ne-a informat preşedintele Biroului Electoral de Circumscipţie, Agneta Ghina, dintr-un total de 4.816, de alegători din cinci secţii de votare, până la ora 16.00 şi-au exprimat votul 1.983.

Incidente nu au fost înregistrate în această zonă, dar secţiile 2, 4 şi 5 au primit cereri pentru urna mobilă.

UPDATE:

Conform sondajelor, la Băile Herculane Nicușor Vasilescu continuă cu un nou mandat.

 

yim Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.gmail Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.bookmark Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.delicious Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.digg Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.myspace Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.share save 120 16 Si la Baile Herculane s a votat! Nicușor Vasilescu la al doilea mandat.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National