Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!

cimitir

Imagini de groaza in Cimitirul Eroilor din Timisoara. Un batran de 76 de ani si-a gasit sfarsitul acolo, strivit de piatra funerara a unui mormant care s-a prabusit peste el. L-au gasit fara suflare doua persoane care venisera la cimitir si au dat imediat alarma. Barbatul fusese dat disparut inca de duminica. Rudele lui au intrat in alerta, dupa ce batranul nu s-a mai intors acasa. Omul nu obisnuia sa plece fara sa anunte.

Politistii banuiesc ca s-a dus sa viziteze mormantul vreunei rude si cand s-a sprijinit de o piatra funerara, aceasta a cazut peste el.
Din primele cercetari facute, anchetatorii pun moartea barbatului pe seama unui nefericit accident.
Totusi, trupul neinsufletit a fost dus la medicina legala pentru ca autopsia sa elimine orice suspiciuni.
Angajatii cimitirului au inlemnit de spaima cand au auzit ce s-a petrecut la doi pasi de ei. Chiar trecusera prin apropiera mormantului respectiv, dar sustin ca nu au observat nimic in neregula.
Politistii au reusit sa-l identifice repede pe barbat. Avea asupra lui cartea de identitate, asa ca i-au gasit rudele si le-au anuntat ce s-a intamplat.
Abia dupa ce va sosi rezultatul autopsiei, anchetatorii vor stabili cu exactitate cand anume si-a dat sufletul bietul batran.
Daca se constata ca omul a murit marti seara, politistii vor trebui sa afle unde si-a petrecut ultimele zile, avand in vedere ca rudele i-au semnalat disparitia duminica.

Sursa: Pro Tv

yim Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!gmail Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!bookmark Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!delicious Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!digg Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!myspace Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!share save 120 16 Un timisorean a plecat la cimitir sa aprinda o lumanare, dar a sfarsit strivit sub o piatra funerara! VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National