STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!

coperta

Tânăra noastră timișoareancă, se pare că nu se mai oprește din muncă. Și spunem asta pentru că a mai bifat un contract , însă de această dată unul foarte bănos.  De  curand Raluca Boancă a realizat un pictorial pentru un site de mobilă unicată din Arad , Casa Paris. Pictorialul a durat aproape o zi, totul însumând o sumă frumușică, poze superbe, eleganță, stil, rafinament și nu în ultimul rând o nouă ipostază pe care ne-a aratat-o Raluca.

Pe lângă toate astea, se pare că nu duce lipsă de oferte și la numai o zi distanță a realizat un pictorial și pentru cei de la Atelier Paris. Pictorialul s-a desfășurat la pensiunea Valery 3.

Bogdan P.

GALERIE FOTO:

Foto: Ovidiu Ciba & Art Revolution

yim STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!gmail STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!bookmark STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!delicious STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!digg STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!myspace STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!share save 120 16 STĂ PE MII DE EURO, RALUCA BOANCĂ  TOTAL SCHIMBATĂ! (P) GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National